Utan mål – ingen mening, eller…?

Välkommen till vår 24:e poddinspelning!

Vi har återkommande under året pratat om hur vi sätter upp mål, vilka aktiviteter som krävs för att nå målen och vad vi gör när det känns motigt och trögt. Den här gången fokuserar vi på en metodik att använda för att landa i vilka mål man som människa vill sätt upp och vikten av att målen tillför något som berikar ditt liv.

God lyssning!

Ingenting händer av en slump. Stora upptäckter och fantastiska uppfinningar har inte blivit verklighet av en slump. Se bara på nobelpristagarna, deras framgångar har inte kommit av sig själv.. Det krävs tid, tålamod, att våga prova nya metoder när man kört fast och att ha passion för sina mål. Där har du nycklarna till att lyckas. Formulera din vilja i en konkret, utarbetad plan och du har redan programmerat hjärnan framåt i den riktning du vill. Här nedan ser du en bild av den struktur vi pratar om i denna poddinspelning. Varmt lycka till!

Vi hörs vidare om två veckor! Då blir det vår sista poddinspelning och där sammanfattar vi vad vi sagt under året och de kloka frågor vi fått från er lyssnare!
Hälsningar Andreas & Eleonore

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.