Reflektion i hängmattan

Varmt välkommen till vår 16:e poddcast!

Vi befinner oss mitt i sommaren och du kanske ägnar tiden åt att njuta av sol och värme, god mat, umgås med nära och kära eller kanske läsa en och annan bok.
Under ledigheter brukar det inte vara helt ovanligt att en och annan reflektion passerar genom hjärnan. Det kan handla om jobbet, privatlivet, någon hobby som du vill ägna mer tid åt eller andra saker.

I det här avsnittet av vår podd får du ta del av vårt resonemang om självledarskap. Självledarskap innebär att du vill utveckla dig som person och ifrågasätta dina egna antaganden. Det handlar om att vara nyfiken på att öka medvetenheten om tankar, motiv och drivkrafter och hur du påverkar dig själv och andra. Du kan utveckla ditt självledarskap genom att skaffa dig en helhetsbild av vart du befinner dig i livet, utvärdera hur du har det och hur du vill ha det och välj sedan väg.  Vi bjuder också på några boktips.

God lyssning!

Nästa gång handlar podden om pussel och livets olika delar. Med vilka glasögon ser du på livet? Hur lägger du pussel, fokuserar du på bitarnas konstruktion eller färg eller mönster? Detta hänger ihop med hur du löser problem i livet. Ha en fortsatt skön sommar!

Hälsningar från Andreas och Eleonore

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.