Cirkeln är sluten – poddprojektet går nu över mållinjen

Hej och välkommen till vår 25:e och sista poddinspelning!

Maskrospodden började för ett år sedan med en ambition om att bjuda våra lyssnare på resonemang utifrån att leva och må bra och att ta ansvar för sig själv och sitt liv. Varför just det namnet? Jo, maskrosor är fantastiska: de är gula och fina och lyser upp, de växer överallt och tränger sig på oavsett om vi vill eller inte, man kan äta delar av dem och sammanfattningsvis är de envisa, ger energi och kan symbolisera långsiktighet och hållbarhet. Precis vad vi vill förmedla i våra poddsnack!

God lyssning på detta sista avsnitt där vi sammanfattar våra ämnen som vi avhandlat under året, till exempel vikten av att fira, sätta upp mål, att lyssna på sitt inre, våga välja väg i livet, vikten av att unna sig, jakten på kickar, hur få igång motivation, rädsla på tidens gång och inte minst konsten att komma över mållinjen!

Vi har utgått från våra gemensamma intressen: att våga utmana sig själv och sina tankar, hälsa och välmående och självledarskap. Vi hade en plan om att lansera en podd varannan vecka och det har vi gjort.

Avsikten var också att du som lyssnare skulle få inspiration, möjlighet till reflektion, goda skratt och energi. Tack för all feedback från dig som lyssnar! Det har gett oss mycket då vi jobbat med poddandet. Med varma hälsningar från Andreas och Eleonore!

Och du…glöm inte att livet är kort, börja med desserten!

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.