Julracet pågår…njuter du eller fasar du?

Välkommen till vår andra poddinspelning!

Den här gången diskuterar vi julen och den period vi just nu är inne i. Årets mysmånad, eller årets stressigaste månad eller en månad som alla andra månader? Vi resonerar kring hur vi hanterar julen, maten, träningen och allt som ska göras som alla dagar på året. Vi bjuder också på en uppföljning från förra podden om hur det går med våra egna mål.

 

Utifrån ett ledarskapsperspektiv, att leda sig själv och förverkliga det man brinner för resonerar vi också lite kring nobelprisatagare och hur de lyckas nå sina mål. Det krävs engagemang, tålamod, att brinna för det man gör, att inte ge upp vid motgångar, att ha en struktur och metodik att följa och att ha roligt på vägen. Lyssna på hela vår poddcast så får du vet mer om våra reflektioner i ämnet.

Och ha nu en underbar julhelg och ägna tiden åt det du vill så hörs vi vidare i början av januari! Då blir temat ambitioner och mål inför 2018 som inte bara gäller ett år framåt utan kanske för resten av livet.

Nu startar vi maskrospodden!

Det är dags för ett nytt projekt. Den här gången kommer en serie av poddar att presenteras här på sajten. Vi som gör poddarna är Andreas Ekblad och Eleonore Hammare.

Vi kommer att bjuda på resonemang utifrån att leva och må bra och att ta ansvar för sig själv och sitt liv. Vi utgår från våra gemensamma intressen: att våga utmana sig själv och sina tankar, hälsa och välmående och självledarskap. Som lyssnare ska du få inspiration, möjlighet till reflektion, goda skratt och energi.

Premiär på söndag den 3 december!