Nytt år, nya möjligheter!

Vägval, ditt val, hur gör du detta till ditt bästa år från och med nu och alla år framåt? Det är dags för vår tredje podd och den här gången diskuterar vi ämnet mål,  hur man lyckas nå sina mål och vad vi själva har för mål. Vi kommer också in på ämnet ledarskap, vikten av att ha en bra chef, vad innebär det att vara strukturfascist och hur fyller vi på med energigivande och glädjande saker i stället för att fokusera på att försaka och ta bort saker i livet.

Vi följer såklart också upp det vi pratade om sist: Har någon av oss  besökt en julotta? Har Andreas provat något nytt på julbordet? Hur var fine dining-julbordet för Eleonore?

Ytterligare ett ämne som vi diskuterar i dagens podd handlar om  återkoppling, feedback, och hur feedback kan hjälpa oss framåt. Våga utvärdera och kanske omvärdera dig själv och den du tror att du är. Ofta får vi etiketter placerade på oss ganska tidigt i livet som bestämmer hur vi är och förväntas vara. Vilken inriktning fastställer du utifrån din inre kompass? Har du bredband mellan hjärnan och hjärtat? När du sitter i solstolen och blickar ut över det kommande året, vad ser du då?

 

God lyssning, och återkom gärna med frågor, förslag på ämnen eller feedback på det vi pratar om!

Nästa podd som kommer i slutet av januari kommer att handla om uppföljning och  hur det nu går med de olika initiativ som startats under januari. Har du påbörjat någon ny vana under januari som du vill dela med dig av? Kontakta oss genom att lämna kommentar via kommentarsfältet! Vi går alltid igenom kommentarer innan de eventuellt publiceras.