God fortsättning på 2018!

Det nya året har just startat och du kanske inleder året med en vilodag. Eller har du en vanlig måndag som vilken måndag som helst? Kanske med jobb, träning, umgås med barnen, vännerna, familjen, se på tv, surfa, maila, chatta eller en har du en dag med kontemplation. En dag att reflektera över det gångna året och hur du vill att 2018 ska utvecklas. De här ämnena kommer vi att komma tillbaka till i den podd som vi ska spela in i veckan.

Något som vi pratade om i förra podden, då vi stod inför julen, var om upplevelsen av december månad som en månad så vi hetsar runt och stressar i julracet eller om vi har december som en mysmånad med njutning av god mat, julkryddor och härliga människor att umgås med. Oavsett vad så berättade jag (Eleonore) att jag skulle testa några nya saker under julveckan.  Och det har jag gjort. Jag har besökt en julotta och jag har ätit en lussekorv. Julottan var stämningsfull och vi som var där, ca 60 personer, fick ta del av kända julpsalmer och berättelser från Bibeln som härrör sig till julhelgen (såklart). Några dagar senare provade jag Pressbyråns egen lussekorv. Jag har sett annonserna för denna delikatess och funderat på om den verkligen finns och ja, det gör den. Den var helt ok. Inte så konstig som jag trodde att den skulle vara. Mycket julkänsla: saffran, russin, korv = allt i ett!

 

Nåja, nu lämnar vi julen bakom oss för den här gången och fokuserar framåt! Vad ska du fylla på med för energigivande, glädjande och upplyftande aktiviteter i ditt liv kommande år? Nyårslöften ska bestå av saker du blir glad av och som du vill ägna mer tid åt. Allt det andra kommer du att göra ändå:).  Ha en fin vecka och återkom gärna med frågor eller tips på vad du vill att vi ska ta upp i maskrospodden!