Är du ditt personliga varumärke?

Välkommen till vår trettonde poddcast! Den här gången har vi fokuserat vårt resonemang utifrån varumärken och framförallt det personliga varumärket.

Vi lever i en tid när vi ska beskriva oss själva i en mängd olika situationer, gärna utifrån det vi är bra på och det vi har lärt oss genom livet. Det är en del av ett personligt varumärke.
Några personer som är extra aktuella just nu och som kan kopplas till varumärken är våra partiledare som står inför valet om ca fyra månader. Hur marknadsför de sig själva och respektive parti? Det får du höra mer om i vårt podd. God lyssning!

Vad är ett personligt varumärke?
Ett varumärke kan beskrivas som det som kännetecknar och utmärker något. Ditt personliga varumärke är summan av det som omgivningen förknippar med dig som person, det som skiljer dig från andra och som ger en bild av vad du har att erbjuda.

Ditt personliga varumärke kan beskrivas som summan av hur du uppfattas, upplevs och vad du står för.

Nästa gång tar vi utgångspunkten från ljuset och att det snart vänder och blir mörkare igen men då säger vi “förbanna inte mörkret, tänd ett ljus”.  Mer om det får du höra om ca två veckor. Ha en fin avslutning på maj och början på juni.

Hälsningar Andreas & Eleonore