Ironman – vad är det?

Välkommen till ett nytt avsnitt i vår serie med poddinspelningar som fokuserar på olika ämnen som finns med i livets olika delar. Det handlar om träning, mål, ambitioner, hur vi som människor kan utvecklas om vi vill, hur vi möter varandra i vardagen, konflikthantering och en mängd andra spännande områden.

Den här gången får du som lyssnare ta del av hur det har gått för Andreas, som nu uppnått ett av sina delmål för i år; att genomföra en halv Ironmantävling. Bra jobbat, Andreas! Här är bildbevisen:

En ironmantävling består av tre deltävlingar som genomförs i en följd. Det handlar om att först simma en sträcka, sedan cykla och till sist springa en given sträcka. En hel ironman omfattar 3,86 km simning, 180,2 km cykling  och 42 195 m löpning.

Förutom en uppföljning på ironmanmålet så pratar vi också om hur vi bemöter varandra i vardagen och varför vi ibland per automatik går in i ett negativt förhållningssätt kopplat till vissa situationer. VI delar också med oss av guldkornen från våra vardagsliv sedan förra poddinspelningen. God lyssning!

Nästa podd kommer att bjuda på resonemang om det som populärt kallas för personligt varumärke. Vad är det? Och hur profilerar sig våra riksdagspartier nu inför valet och hur ser deras personliga varumärke ut?  Tills dess, ta vara på dagen, värmen, solen och det du behöver för att må bra! Ibland kan en rondellhund vara guldkornet i vardagen!