Unnar du dig att må bra?

Välkommen till vår sjätte poddinspelning!

Den här gången resonerar vi kring vad det betyder att “unna sig” något. Vanligtvis kopplas det till något extravagant som kostar lite för mycket pengar och som anses “onödigt” eller så handlar det om att äta något onyttigt som egentligen inte bör intas. Det är sällan vi hör någon säga att de ska unna sig att gå ut och gå eller unna sig ett pass i gymmet eller unna sig en kopp kaffe. Hm… intressant. Borde vi inte ta tillbaka begreppet att unna sig och göra det till en vardagsrutin, precis som vikten av att njuta i vardagen.

Lyssna på podden så får du höra våra resonemang och du får också höra Eleonore sjunga första meningen i Povel Ramels kända låt Gräsänkling Blues. Podden inleds med historien om Alla, Någon, Vem-som-helst och Ingen. Vi har inte hittat någon källa till vem som är upphovsperson till historien men du som lyssnare kanske vet? Meddela gärna oss så ska vi komplettera med den informationen.

Unna dig en skön cykeltur eller att bara vara en stund varje dag. Unna dig tid för reflektion och njutning i vardagen! God lyssning!

Nästa gång kommer temat vara småprat, möten med människor, att gå från kallprat till varmprat. Har du frågor, funderingar eller vill återkoppla något till oss som gör podden? Hör av dig! Lämna ett meddelande i formuläret som finns under kategorin “Om oss” högst upp på sajten.